Om oss

Vi är specialister på förädling av fastigheter. Genom förvärv, projektering, finansiering och produktion av attraktiva bostäder ökar vi värde på mark och fastigheter i Stockholmsområdet. Som bolag har vi levererat över 20 lönsamma och stabila projekt sedan starten 2010, men vår erfarenhet sträcker sig till början av 90-talet och vi har medverkat i över 80 framgångsrika projekt.

Vår expertis

Vi bygger alla typer av fastigheter, men företrädesvis bostadsrättshus med 25 till 300 enheter och vi bygger dem ofta i områden som är på väg upp och bidrar därmed till en positiv utveckling. I varje projekt vill vi ge människorna som ska bo där något extra. Det kan vara en extra tilltagen takterrass eller ett rekreationsområde med pool eller bastu på ett gemensamt utrymme. Något som ger huset en wow-faktor som grannarna saknar helt enkelt.

Det är lönsamt att vara vår partner

Vill du vara med? Vi söker ständigt efter nya intressanta fastigheter att förädla och finansiärer som vill investera i projekt som historiskt sett har mycket goda chanser att nå hög lönsamhet. Våra affärsrelationer är alltid långsiktiga och har ömsesidigt nöjda parter.

Våra böcker är öppna

Den främsta vägen till framgång är shared agenda, shared success. Därför är våra böcker alltid öppna för alla som arbetar med oss. Är du vår partner så har du lika stor insyn i riskanalyser, tidsplaner och exit-strategier som vi.

Att jobba med oss innebär att bli en del av en smidig, snabbrörlig och lösningsorienterad organisation. Vi tror inte på långbänkar utan på rak dialog och korta beslutsvägar. Då lyckas vi snabbare och mer effektivt.

Är du intresserad av att bli vår partner i något av våra projekt?

Kontakta Jacob Sandberg 070 424 02 55, jacob@ff-ab.se
eller
Jesper Hasseltorp 073 855 67 98, jesper@ff-ab.se

Har du några frågor?

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.