FFAB fortsätter som engagerad huvudsponsor till Salk

FFAB är glada att kunna berätta att vi förlänger vårt samarbete med tennisklubben Salk och fortsätter att stötta klubbens lovande juniorer.

– För oss som bolag är det viktigt att kunna bidra i samhället, och att förlänga vårt sponsorskap av Salk är en del av det. Att satsa på ungdomar och deras idrottande är för oss synonymt med att satsa på framtiden och det ska även fortsättningsvis bli spännande att få följa dessa talangfulla ungdomar på deras resa, säger Jacob Sandberg, vd på FFAB.

Vi har sedan många år varit en samarbetspartner för klubben och gett spelare möjligheten att tävla internationellt genom Team FFAB. Nu fortsätter sponsorskapet där en del innebär att FFAB-stipendier delas ut till spelare med höga ambitioner för att användas till exempelvis internationella tävlingsresor eller läger.

– Det betyder jättemycket att FFAB fortsätter att stötta klubbens spelare. Vi har flera av landets bästa spelare som behöver tävla och träna internationellt för att uppnå högt uppsatta mål, säger Simon Aspelin, sportchef på Salk.