Kontakt

Vi är ett snabbrörligt och erfaret team med kompetenser som kompletterar varandra och skapar bästa möjliga förutsättningar för effektiva och lönsamma projekt.

Våra medarbetare

Jacob Sandberg

VD / Ägare
jacob@ff-ab.se
070 424 02 55
Jacob startade som fastighetsmäklare och har arbetat med fastighetsförvärv och fastighetsutveckling sedan mitten av 90-talet. Han har gedigen erfarenhet på förädling och finansiering av projekt.

Jesper Hasseltorp

Projektledare
jesper@ff-ab.se
073 855 67 98
Jesper är projektledare med inriktning på försäljning. Han har en gedigen erfarenhet inom försäljning och har tidigare drivit två fastighetsmäklarkontor i Stockholm.

Birgitta Hägg

Ekonomichef
birgitta@ff-ab.se
070 200 5466
Birgitta ansvarar för den ekonomiska styrningen av vår verksamhet, vilket inkluderar samtliga projekt, bolag och bostadsrättsföreningar. Hon började på FFAB i januari 2017 och kommer närmast från MTG koncernen (Modern Times Group) där hon arbetat som Ekonomichef/Controller sedan 2004. Hon har dessförinnan haft olika befattningar inom ekonomi området bla inom MTG koncernen och finansbranschen.

Jeanette Löfgren

Redovisningsekonom
jeanette@ff-ab.se
070 862 1970
Jeanette ansvarar för leverantörs- och kundreskontra för samtliga bolag och bostadsrättsföreningar, samt är behjälplig med redovisning och övrig administration. Hon började på FFAB i augusti 2017 och kommer närmast från Taxi Stockholm där hon arbetat som Redovisningsekonom sedan 2002.

Peter Wahlström

Produktionschef
peter@ff-ab.se
070 586 17 16
Peter ansvarar för produktionen av våra projekt. Han kommer närmast från Projektbyrån där han arbetat som Affärsområdeschef/Projektchef i 8 år. Peter har även ett 30 årigt förflutet inom NCC i olika befattningar.

Har du några frågor?

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.