Kontakt

Vi är ett snabbrörligt och erfaret team med kompetenser som kompletterar varandra och skapar bästa möjliga förutsättningar för effektiva och lönsamma projekt.

Våra medarbetare

Jacob Sandberg

Partner / VD
jacob@ff-ab.se
070 424 02 55
Jacob startade som fastighetsmäklare och har arbetat med fastighetsförvärv och fastighetsutveckling sedan mitten av 90-talet. Han har gedigen erfarenhet på förädling och finansiering av projekt.

Thomas Andréasson

Partner / Marknads- och försäljningschef
thomas@ff-ab.se
070 860 05 90
Thomas är fastighetsmäklare i grunden och har drivit fastighetsprojekt sedan 1996, både åt fastighetsbolag och i egen regi. Thomas har medverkat i ett 80-tal bostadsutvecklingsprojekt och har 20 års erfarenhet av branschen.

Jesper Hasseltorp

Projektledare
jesper@ff-ab.se
073 855 67 98
Jesper är projektledare med inriktning på försäljning. Han har en gedigen erfarenhet inom försäljning och har tidigare drivit två fastighetsmäklarkontor i Stockholm.

Birgitta Hägg

Ekonomichef
birgitta@ff-ab.se
070 200 5466
Birgitta ansvarar för bolagets ekonomi samt den ekonomiska förvaltningen av våra bostadsrättsföreningar. Hon började på FFAB i januari 2017 och kommer närmast från MTG koncernen (Modern Times Group) där hon arbetat som Ekonomichef/Controller sedan 2004. Hon har dessförinnan haft olika befattningar inom ekonomi området bla inom MTG koncernen och finansbranschen.

Har du några frågor?

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.