Det bästa av två världar – och en egen poolgrupp

Från början drömde Sandra Ernlund om att bo i ett hus på landet och började spara huspengar redan när hon var tonåring. Men med tiden såg hon fördelarna med att ha nära till affärer, skolor och kommunikationer. Ändå kunde hon inte riktigt släppa drömmen om lantlivet och när hon såg området Sjöblomman insåg hon att hon faktiskt kunde få det bästa av två världar! 

–  När jag fyllde 40 kände jag att det var dags att köpa ett hus. Och när jag såg att de sålde radhus i BRF Sjöblomman tog jag cykeln dit från Täby centrum där jag och mina två döttrar bodde, och bestämde mig på studs. Här finns allt och det är nära till skolan, Arninge centrum, sjön och naturen och jag kan cykelpendla till jobbet.

För Sandra som till vardags jobbar med akutsjukvård med intensiva dagar är morgondoppet i bostadsområdets egen pool en drömstart på dagen.

– Vi är fyra grannar som har startat en poolgrupp och gått kurs i hur man kollar pH-värde och klor i vatten. Både kul och intressant. Det här är ett fantastiskt område, och jag och mina barn kan köra paddleboard på sjön och bada varje kväll. I sommar ska min yngsta dotter vara på djurläger på Rönninge gård som ligger på andra sidan sjön.

På bilden: Sandra Erlund, yngsta dottern Gabriela och katten Peps.