FFAB sponsrar årets Stockholm Open – anordnar tennis clinics för samarbetspartners

När världens äldsta ATP-inomhusturnering Stockholm Open nu är i full gång i Kungliga Tennishallen finns FFAB med som en av evenemangets sponsorer. 

I över 50 år har Stockholm Open levererat en tennistävling i världsklass med deltagare från hela världen. Välkända vinnare genom åren är Roger Federer, Björn Borg, Boris Becker, Stefan Edberg och John McEnroe.

– Det här är inte bara en tennishögtid för oss som gillar tennis, det är också en möjlighet för företag och samarbetspartners att nätverka, lyssna på föredrag, utbyta erfarenheter och hitta nya samarbeten, något som vi gärna vill vara med att möjliggöra, kommenterar Jacob Sandberg, vd FFAB.

Förutom att uppleva världstennis på plats anordnar också FFAB ett antal tennisclinics för sina samarbetspartners. Det är ett sätt att kombinera både träning, middag och upplevelser på en och samma gång och ger chansen att få träna tillsammans med några av Sveriges främsta tränare. Denna gång fick deltagarna möjlighet att träna med namnkunniga tidigare tennisproffs som Joachim ”Pim-Pim” Johansson, Leif Johansson, Simon Aspelin och Andreas Vinciguerra.

– Sedan flera år tillbaka är vi också huvudsponsorer för tennisklubben SALK:s juniorer. Nytt för i år är att ett FFAB-stipendium instiftats som delas ut till lovande spelare för att ge dem möjligheten att åka på utvecklande internationella tävlingsresor och läger. Att stötta idrott på olika nivåer är något som vi tycker är oerhört viktigt och givande, säger Jacob Sandberg.