För Niklas var uteplatsen avgörande

När Niklas Trang, 29 år, sålde sin förra lägenhet i Rissne ville han hitta ett nytt boende med en minst lika stor uteplats som den han tidigare hade haft. Eftersom Niklas har kompisar som bor i Ursvik visste han att det var ett härligt område både för honom och hans hund. Det fanns bara ett krav: en stor uteplats. 

– När jag såg annonsen på Hemnet om FFAB:s nyproducerade lägenheter åkte jag genast och kollade på den här marklägenheten. Uteplatsen var inte riktigt klar, men jag anmälde ändå mitt intresse på en gång.

”Det var tjugofyra nervösa timmar av nagelbitande.”

Men det var fler än Niklas som gillade lägenheten med den stora uteplatsen, och dessutom var den redan paxad. ERA:s mäklare lovade dock att Niklas skulle få första tjing om köpet inte skulle gå igenom.

– Det var tjugofyra nervösa timmar av nagelbitande. När köparen hoppade av och jag fick chansen att köpa lägenheten gick allt väldigt snabbt och smidigt.

Vad gillar du bäst med lägenheten förutom uteplatsen?

– Den är väldigt smart planerad med fina detaljer och snyggt stengolv. I köket är det avokadogröna skåp och en modern industriell känsla som passar min stil perfekt. Jag älskar takhöjden, rymden och de stora fönstren som går från golv till tak mot uteplatsen.

Var det något som överraskade dig?

– Haha, ja faktiskt. Det visade sig att uteplatsen var större än jag trott. Den var inte klar när jag såg den, och så visade det sig att även gräsmattan på åtta kvadratmeter ingick. Det var en väldigt trevlig överraskning, och jag längtar till våren då jag ska inreda min nya grill- och uteplats.