Stolt sponsor av tennisklubben SALK

FFAB är sedan 2017 stolta huvudsponsorer av tennisklubben SALK i Stockholm.

Under 2017 valde vi primärt att stödja barn- och ungdomsverksamheten, men även den övriga klubben. Genom att delar av sponsorskapet vigdes åt elitserielagen kunde vi bidra till att lyfta fram Salks elitserielag som förebilder för övriga unga spelare i SALK.

Från 2018 fördjupades samarbetet och vi stödjer nu även ett nytt team, Team FFAB, som består av några av klubbens lovande 13-åringar. Teamsatsningen innebär bland annat att spelarna får möjligheten att tävla internationellt med Salkledare på plats.

Klubbens 05-spelare tillhör de allra bästa i landet och det råder ingen tvekan om att de unga salkarna har ett brinnande intresse för tennisen.

Noa Forste Dinell och Rafael Ymer ingår i teamet, men även Evin Nilsson och Viktor Fraenkel kommer ges möjlighet till ledarstöd på de internationella resorna. Bland många meriter märks Rafael Ymers seger i SM 2017 och Noa Forste Dinells vinst i Sverigefinalen av Elite Hotels Next Generation under sommaren 2018.

– Vi är mycket glada att kunna ge några av Salks hårdsatsande ungdomar denna möjlighet. Teamsatsningar har historiskt varit en stor framgångsfaktor i svensk tennis, kommenterar Jacob Sandberg, VD på FFAB.